Інтернет-магазин посуду та товарів для дому
Наші
телефони
Графік
роботи
10:00 - 19:00
Пн-Пт
Скляні чашки з подвійними стінками

Склянки з подвійним дном? Звучить неймовірно? Це просто виглядає як товсте дно? На цьому етапі варто розглянути, як насправді сконструйовано дно термосклянки і з чого вона виготовлена. Склянки з подвійним дном виготовлені з високоякісного боросилікатного скла, яке міцніше та стійкіше до розбивання та подряпин.

 

Вони мають масу взаємозамінних назв. Часто можна почути: склянки з подвійними стінками, склянки з подвійними дном та термосклянки. Усі ці назви вказують на те, що термоскло - це скло, що стійке до високих та низьких температур та має подвійну стінку. І це буквально так. Стінки термосклянок та термочашок - це дві окремі форми скла, розділені порожнім простором і з'єднані лише по краях скла. Це рішення дає вам багато можливостей. Перш за все, вони відмінно підтримують температуру напоїв, що подаються, і забезпечують комфорт у використанні. Подвійне дно - це факт, а не вигадка чи оптична ілюзія. Два шари скла розділені порожнім простором. Вміст, залитий у склянки з подвійним дном, здається плаваючим, левітаційним або, іншими словами, підвішеним.

 

Але ж на ринку є достатньо різних аналогічних пропозицій. Чим вирізняються склянки та чашки з подвійним дном FLORINA від усіх інших?

 

Термосклянки та чашки Florina виготовляються в процесі ручного видування скла, тому їх виробництво непросте, але вимогливе.

Завдяки використанню саме такої технології вони не тьмяніють, їх можна мити в посудомийних машинах і вони стійкі до нагрівання та холоду. Вони витримують температуру від -20 до +230 градусів Цельсія. Тому вони ідеально підходять для подачі напоїв як з низькими, так і з високими температурами. Можливість використання склянок з подвійним дном у мікрохвильовій печі та холодильнику, безсумнівно, порадує не одну людину. Термосклянки легкі, тонкі і зручні у використанні.

Термостійкі склянки та чашки з подвійними стінками від Florina - справжня магія подачі напоїв!

Термостійкі склянки та чашки від Florina можна використовувати для подачі гарячих та холодних напоїв. Вони здивують кожного, хто вперше візьме їх до рук!

Все це ставить їх на щабель вище від усіх контурентів. Вони однозначно перевершують інший подібний посуд для напоїв.

 

В асортименті магазину vdi.com.ua ви знайдете декілька видів термостійких склянок та чашок Florina, які можна поєднувати з улюбленими напоями. Чим більше купуєте, тим привабливіша ціна.

Коментарі

Написати коментар